Jdi na obsah Jdi na menu
 


HASIČSKÉ VTIPY

Vtip 1

Chlápek se vytahoval před kamarádem, že jeho sestra se přestrojila za chlapa a šla jako dobrovolník k hasičům. Kamarád se diví: "Hele,ale to se s nima musí i sprchovat,převlíkat a všechno,ne?" "No to jo." "A to na to nepřijdou?" "Přijdou...ale myslíš,že to někdo řekne?

 
 
Vtip 2
Pepa Kouřil,mohutně posilněn alkoholem, přistoupil na požadavek dělat Mikuláše. V jednom z bytů vysloví těžce naučenou větu: "No,Pepíčku,tak co by sis přál?" "Červené hasičské auto s modrým majákem a sirénou!" "Pro Mikuláše žádný žádný problém!" řekl rozšafně,škrtl sirkou a podpálil obývák.
 
 
Vtip 3
Manželka se ptá svého muže:"A skočil by si pro mě do ohně?" Muž:"Copak jsem hasič, abych skákal do ohně?"
 
Vtip 4
"Jeane, pohár vody, prosím." "Zde, pane." "Děkuji, Jeane. Jeanee, další pohár vody, prosím." "Zde, pane." "Děkuji, Jeane. Jeane, ještě jeden pohár vody, prosím." "Zde, pane." "Děkuji, Jeane. Jeane?" "Ano, pane." "Zavolej hasiče. Tohle sami neuhasíme."
 
 
Vtip 5
Hasič napomíná návštěvníka v divadle: "Proč tu zapalujete tu cigaretu? Nevidíte nápis…?" "Nápis vidím, ale vás jsem neviděl."
 
 
Vtip 6
Prosím vás, pomozte mi!" volá večer dívka do telefonu. "Jeden mladý muž se pokouší vylézt do mojí ložnice!" "Spojíme vás s policií. My jsme hasiči." "Ne, ne, nepotřebuji policii, potřebuji delší žebřík!
 
 
Vtip 7
Telefonuje pán hasičům: "Rychle, okamžitě přijeďte k nám, hoříme!" "Dobře pane, jak se k vám dostaneme?" "Ježíš, to už nemáte ty velký červený auta..?!?"
 
 
Vtip 8
Když hasiči s hlasitým signálem projíždějí hlavní třídou, bere si Břéťa bundu a rychle odchází z hospody. "Odkdy jsi u hasičů?" ptají se kamarádi. "Já ne,ale otec mojí přítelkyně je hasič..."
 
 
Vtip 9
Vběhne hasič na jednotku intenzivní péče, chvíli si prohlíží pacienty, všichni na přístrojích,a tak povídá: "Pořádně se nadechněte,než uhasíme oheň, potřebujeme vypnout proud."
 
 
Vtip 10
Malý chlapec stojí v poli a radostně pozoruje rudý obzor. Kolem jde pocestný a říká: "To je nádhera! Taky tě tak těší ten západ slunce?" "To není západ slunce.To hoří škola!"
 
 
Vtip 11
Při zaoceánském letu si jeden cestující všiml, že dva z motorů hoří. Začne křičet a během pár vteřin všemi cestujícími zmítá děsná panika. Po chvíli se ve dveřích pilotní kabiny objeví pilot s padákem na zádech a s úsměvem na rtech povídá: "Ničeho se nebojte, jdu pro pomoc."
 
 
Vtip 12
Vedoucí oddělení probíral se zaměstnanci pravidla požární ochrany: „No co vám vyprávět: Při požáru opouštějte pracoviště stejně rychle jako při skončení směny“
 
 
Vtip 13
V pojišťovně zvoní telefon: "Haló, mohu si u vás dát pojistit dům po telefonu?" "Bohužel, musíte se dostavit osobně." "Škoda, to teda radši zavolám hasiče."
 
 
Vtip 14
Malý František říká matce, která soustředěně čte knihu: "Mamííí,hoří lampa!" "Lampa nehoří,ale svítí!" odvětí a spokojeně čte dál. Po chvíli František pokračuje: "Mamííí , už svítí i záclony!"
 
Vtip 15
Manžel si myslí,že jeho manželka má milence,a tak nečekaně vtrhne domů a v ložnici zařve: "Hóóóří!" Ze skříně se ozva: " Nábytek,zachraňte nábytek...!!! "
 
 
Vtip 16
V cirkuse vypukl požár.Všichni panikařili, jen ředitel zůstal klidný. "Následuje vystoupení polykače ohně!"
 
 
Vtip 17
Začala hořet policejní stanice. Policajti museli před ohněm utéci až na střechu. Když přijeli hasiči, roztáhli plachtu a policajti začali po jednom skákat. Ale vždycky, když policajt skočil, tak hasiči s plachtou uhnuli, a děsně se smáli, když se policajt dole rozmázl. Až přišel na řadu poslední - náčelník. Ten tušil podraz, tak vytáhl pistoli, namířil na hasiče a povídá: "Mně se vám nepodaří oblafnout! Ruce vzhůru, plachtu na zem a všichni tři kroky dozadu!"
 
 
Vtip 18
"Jak se manželce podařil první oběd?"Ptá se hasič kolegy novomanžela. -Báječně.Připálila i kuchařskou knihu.
 
 
Vtip 19
Jaký je rozdíl mezi fyzikem,inženýrem a matematikem? Představte si,že spíte v hotelu a ve vašem pokoji začne hořet. Co udělá inženýr? Probudí se,zjistí že v pokoji hoří. Vezme kbelík,napustí vodu , uhasí požár a jde spát. Co udělá fyzik?Probudí se.Zjistí že hoří,vypočítá si, kolik bude potřebovat vody na uhašení.Zjistí,že 4,3 litru. Napustí do kbelíku 4,3 litru,uhasí oheň a jde spát. A matematik?Probudí se zjistí že hoří.Jde ke kohoutku, pustí vodu.Zjistí,že řešení existuje,zavře vodu a jde spát.
 
 
Vtip 20
Policista zastaví nákladní auto a říká: "Už potřetí vám říkám,že vám z auta stříká voda!" Řidič mu odpoví: "A já vám už potřetí říkám, že je to hasičská cisterna!"
 
 
Vtip 21
Hasič přijde do zbrojnice, dá si kávu a řekne ostatním kolegům: "Pomalinku se zvedejte, hoří finanční úřad!"
 
 
Vtip 22
Hasiči pomáhají z havarovaného vozu řidiči. Aby odpoutali pozornost zraněného od myšlenek na těžkou situaci, v níž se právě ocitl,ptá se ho jeden z hasičů: "Jste ženatý?" "Ne,tohle je první vážná nehoda..."
 
 
Vtip 23
Hoří dům,vnikne do něj hasič a vynáší nádhernou dívku. Ta se k němu přitulí a děkuje: ,,Muselo vás to stát mnoho úsilí pro mne dojít.“ ,,Ano,zvláště než jsem přepral čtyři kolegy, co vás chtěli zachránit také!“